BOEK UW KAMER

Bed & Breakfast Cosy Cottage – Dendermonde

Cosy Cottage - Terras
Cosy Cottage - Terras

In de regio
van Cosy Cottage

In onze achtertuin loopt de toeristische fietsroute (op de Scheldedijk) die rechtstreeks aansluiting geeft op de VLAANDEREN FIETSROUTE LF 51

Onze b&b is door Toerisme Vlaanderen erkend als Fietsvriendelijke uitbating en beschikken over talrijke fietskaarten, ook te raadplegen online.

Op een half uurtje wandelen kan u het gratis voetveer nemen van Appels naar Berlare. In taverne ’t Veerhuis waant u zich opnieuw in de vorige eeuw. Geniet hier van een smakelijke Brusselse wafel of een streekbiertje. Deze halteplaats werd in 2009 door Toerisme Vlaanderen verkozen tot “strafste café van Vlaanderen qua ligging”.

Laat u verwennen bij Cosy Cottage

Ontdek onze kamers

Dendermonde biedt vele toeristische
mogelijkheden op cultuurhistorisch vlak.

Vier attracties van de binnenstad staan geklasseerd als UNESCO werelderfgoed:

  • het belfort,
  • het begijnhof,
  • de Reuzen Mars , Goliath en Indiaan
  • het Ros Beiaard.

De historische Grote Markt met zijn talrijke gezellige terrasjes is zeker een bezoek waard.

Op gebied van natuurschoon behoren de Scheldeboorden van Vlassenbroek en Grembergen tot een zeer aantrekkelijk wandel- en fietsgebied maar ook de Kalkense Meersen vlakbij Schellebelle zijn uniek!

Cosy Cottage - Kamers
Cosy Cottage - Terras

Uit in de buurt

Op 5 km van ons gastenverblijf bevindt zich Berlare dat als recreatief gebied het Donkmeer (met zjn vernieuwde Eendekooi, een minidierentuin met specialisatie : eenden) als belangrijkste troef heeft.

Gezien de makkelijke verbindingen met het openbaar vervoer zijn de kunsthistorische steden van Aalst, Gent, Mechelen en Brussel aantrekkelijk voor een bezoek vanuit Dendermonde.

Tijdens de weekends (op zondagmorgen) zijn er wekelijks rommelmarkten in Hamme, Lokeren.